lauantai 22. maaliskuuta 2008

Aamu sujui jo rutiinilla tankkauksen ja rata-alueelle siirtymisen suhteen. Ensimmäisen päivän (ali?)suoriutumisen parantaminen oli kaikilla mielessä ja odotukset olivat korkealla. Toisen kisapäivän sijoitukset 6., 5. ja 8. aiheuttivat aihetta jo pieneen hymyyn.

Veneen vauhti ja nousukulma olivat hyvää tasoa ja oli ilo nähdä, että maailmantason guruille, kuten Mads Christensenin (moninkertainen ex X-99 WC) venekunnalle pärjää vauhdissa ja nousussa. Suurimmat erot syntyivät manöövereissä sekä ylä- että alamäessä ja erityisesti tuulitaktiikassa. Molemmissa venekuntamme paransi kisojen aikana, joten siltäkin osalta hyvässä alussa oltiin.
Tuuli vaihteli päivän aikana välillä 2-6 m/s ja välillä tuli vettä, rakeita ja lunta tasaisesti vaihdellen. Ja taaskaan olosuhteet eivät haitanneet. Keskittyminen ratakisassa ja erityisesti haastavassa Platussa on todella kokonaisvaltaista!
Illalla oli tiedossa iltakarkelot eli ilmaista ruokaa, juomaa ja musiikkia – kyllä saksalaiset osaavat dokata ja bailata… Team Suomi teki pienet oharit vierailemalla kutsuperiaatteella Potsdamissa kyläjuhlissa ihmettelemässä pääsiäiskokkoperinnettä.

Ei kommentteja: